sidenote

Az elmúlt hetekben háromszor kerestem meg az RS Components Magyarországot, azt illetően, hogy hol állok a várakozási sorban, de eddig válaszra sem méltattak. Végül, mivel nem tudtam jobbat, közvetlen a brit RS-hez fordultam a kérdéseimmel, ahonnan egy hét után választ is kaptam.

Kiderült, hogy a 182974. vagyok a a Raspberry Pi-ra várók sorában, valamint a rendelésemet csak március 6-án regisztrálták. Ez utóbbi igen érdekes, mivel még február 29-én adtam le a rendelést, igaz ugyan, hogy a magyar RS Componentsnél. Én megértem, hogy esetleg napokba is beletelik, hogy az egyes RS disztribútorok között átérjenek a rendelési adatok, de azt már nem értem, hogy mitől lett a február 29-éből március 6-a. Ahelyett, hogy összefésülték volna a különböző országokból beérkező rendeléseket, lehet, hogy egyszerűen összefűzték őket, ezért kerültem kb. százezerrel hátrébb a várakozási sorban?

Mindenesetre a magyar RS továbbra sem válaszol. Most azt próbálom elérni, hogy közvetlenül a brit RS-től kaphassam meg a Raspberry Pi-omat, mivel az itthoni kirendeltségnél le se szarják az ügyfelet, legalábbis nagyon ez az érzésem.

Megosztás, like stb.