sidenote

Nem is olyan rég csináltam egy mockupot, ami a leendő sidenote themét ábrázolta. Ma nekiálltam és meg is csináltam, amint láthatjátok. A WPSHOWER Blogum theméjét vettem alapul, gyakorlatilag azt alakítottam át. Elsőre ez biztos könnyűnek tűnik, de nekem közel sem volt olyan egyszerű, sokat melóztam vele, jórészt ezzel töltöttem 2010 két utolsó napját.

Remélem senkit nem rettent el a minimalista kinézet, de úgy gondoltam, ideje, hogy a sidenote új, felnőttesebb külsőt kapjon. Tetszéseteket vagy épp nemtetszéseteket természetesen kinyilváníthatjátok komment formájában. Előre is köszönöm, bármelyikről is legyen szó.

Ilyen volt, és ilyen lett:

Valószínűleg sok dolog lesz még, amin változtatnom kell, mert vagy kihagytam, elfelejtettem, vagy elrontottam. Ha találtok hibát, kérlek írjátok meg kommentben. Nagy segítség volna.

Boldog új évet nem kívánok, helyette inkább a hagyományos vulkáni köszöntéssel búcsúzom 2010-től:

Hosszú és eredményes életet!

Megosztás, like stb.
9 komment
 1. Írta: Red
  2011. január 1. 0:33

  Nekem tetszik, fasza. Egyvalami hiányzik, a láblécből a Mit olvasunk? és a kategóriák rész, ha máshogy nem, de az új minimál dizájnba illően vissza kéne csempészni valahogy (fekete-fehér-szürke).

  Egy sört igyunk meg valamikor.

 2. Írta: Red
  2011. január 1. 0:36

  Még annyi, hogy a kommentek bugosak, bármit írok, az jelenik meg, hogy “Komment”. Adminból orvosoltam ennél a két hozzászólásnál.

 3. Írta: szantaii
  2011. január 1. 0:54

  A láblécbe nem is akarom azokat visszatenni. Ott vannak a sidebarban és kész.

 4. Írta: szantaii
  2011. január 1. 1:00

  A kommenteknél jelentkezett hibát elvileg ki is javítottam. Remélem most már nem lesz velük gond.

 5. Írta: szantaii
  2011. január 1. 1:04

  Eddig egyébként kilenc hibát találtam, de azokkal majd csak holnap foglalkozom. A kategóriák számát is lecsökkentem, összevonok párat, mert most túl sok van.

 6. Írta: Kolja Ványa
  2011. január 2. 19:15

  A letisztultság fasza dolog. Az nem tetszik viszont hogy olyan fehér minden hogy kikúrja az agyamat.

 7. Írta: Red
  2011. január 2. 20:39

  Érdekes, elvileg a postok szövegében szerintem nincs több fehér, talán a kisebb betűk zavarhatnak a kisebb sorközzel.
  Nekem egyre jobban tetszik minél többet látom. :)

 8. Írta: szantaii
  2011. január 2. 21:51

  Kolja, mekkora monitoron nezed az oldalt? Mert ha a felbontas vízszintesen nagyobb, mint 1280px, akkor szerintem felesleges teljes kepernyon hasznalni a bongeszot. Ugyis minden oldalt 1024px szelessegre optimalizalnak, es ha ablakban futtatod a bongeszot, marad masnak is hely az asztalon, es a feher sem „kurja ki az agyadat”.

 9. Írta: Red
  2011. január 3. 0:19

  Hm, ez meg sem fordult a fejemben, jogos. Most kíváncsiságból lemértem, és én 1130 pixel széles böngészőablakot használok.

Komment írása

*