sidenote

Kb. fél éve megvan már az új theme, de az eltévedt lelkeket köszöntő 404-es error oldalunkat eddig nem csináltuk meg rendesen, folyamatosan szétcsúszott az egész. Ma vettem a fáradságot és rendesen megcsináltam, hogy ne egy borzalom, hanem egy hatalmas paca (Red készítette a hátteret) segítsen az eltévedt vándoron. Szép lett, itt letesztelhető.

A másik, hogy nem voltam elégedett a RANDOM! gomb széleinek lekerekítésével, így arra is szántam egy kis időt, hogy lágyabb legyen az átmenet, az is jobb lett.

404-es oldalunk RANDOM! gomb finomítása

A harmadik dolog, hogy frissítettem az alső Mit olvasunk? mezőt Handras blogjával, amire Red majd akkor tér vissza a bemutató sorozatban, amikor végeztünk a régebbiekkel.

Végül, de nem utolsó sorban tegnap belőttem a Google Analytcs-et rendesen, ugyanis először elrontottam, nem volt benn mindenhol a kódja. Mostantól viszont valós értékeket kell majd mutatnia. Ez egyébként csak nekünk fontos, titeket nem érint. Köszönöm a figyelmet, szantaii vége. Jó éjt!

Megosztás, like stb.
3 komment
 1. Írta: Red
  2008. december 7. 23:37

  Egyetlen gond, hogy Handras szétkúrja a lenti Mit olvasunk? részt, becsúszik pár sor közé, meg kéne javítani.

 2. Írta: szantaii
  2008. december 7. 23:47

  Jónak tűnik a css, és nem írtam el semmit. Megnéztem Safarival, Firefox-szal, Operával és mindegyikben működik, ahogy kell, Windows-on és Ubuntun is. Nyomj egy frissítést…

 3. Írta: Red
  2008. december 7. 23:50

  Most jó. Akkor átmeneti probléma volt valamiért.

Komment írása

*