sidenote

Tudom, hog folyton arról írunk, hogy készül az új theme. Tényleg készül. A múlt héten elég rosszul jött ki a lépés, mert nem nagyon tudtunk összeülni a részletek megvitatása végett. Szombat este végre sikerült sort keríteni egy rövid találkozóra, ahol megvitattuk min is kell még csiszolni. Sikerült közös nevezőre jutni a legfontosabb részletekben. A komment oldal még egyáltalán nincs kész és még a fordítást is el kell készítenünk, de talán az lesz a kisebb gond. Szóval rengeteg kis apróság van még hátra, és nem is akarunk olyan themét kiadni a kezünk kezül, amivel nem vagyunk teljesen elégedettek.

Az utóbbi időben csökkent az oldal színvonala, és a napi postok is ritkábbak lettek. Ez azért volt így, mert ha a sidenote-ról volt szó, akkor inkább a themét hegesztettük. Ha teljesen végeztünk a CSS-sel, akkor már csak a komment oldal van hátra, mint nagyobb egység, utolsó lépésként pedig a fordítást fogom megcsinálni egyik este. Itt van Red egy mailje, amivel próbál rávenni, hogy fejezzem be a részemet.

2008. 07. 04. 23:48 – MTI – A mai napon a “Red” néven közismert blogger, világhálós publicista jelentős lépéseket tett a sidenote.hu néven közismertté vált online napló új külsejének elkészítésében. A szerencsések már megtekinthették az oldal majdnem végleges új megjelenését. Elkészült az ún. “postok” bal oldali hasábja és vannak elválasztó vonalak is. A beavatottak egyöntetű tetszésüket fejezték ki az új, korszakalkotó grafikai megvalósítás láttán. Red így nyilatkozott: “Nagyon örülök, hogy ennyire jól sikerült a dizájn. Már csak apróbb simításokat kell végeznünk – gondolok itt a fejléc elkészítésére – és mehet élesben az oldal. Ötleteket természetesen továbbra is szívesen veszünk!” Meg nem erősített, a bloggerekhez közel álló források szerint az arculatváltásra a 100. bejegyzés megjelentetésekor kerül sor.

Nem hiszem, hogy sikerül pont a 100. bejegyzés idejére időzíteni az új theme megjelenését (ez már a 97.), persze jó lenne, de legkésőbb jövő hét végére tényleg elkészülünk. Ha Red nagyon ragaszkodik a 100-as számhoz, akkor nem lesz minden nap post. Végül itt egy kép, hogy mégse legyen olyan sivár ez a bejegyzés mint amilyen.

Új sidenote

Megosztás, like stb.