sidenote

As Ubuntu expands onto new form factors, with an increasingly definitive visual identity and brand, it is important to ensure that the theme of Ubuntu is reflected in all aspects of the experience. The auditory experience of Ubuntu must be included in this theme to maintain an immersive environment and consistency with the brand.

Ubuntu sound theme design « Canonical Design

Röviden, tömören arról van szó, hogy a Canonicalnél végre nekiláttak az Ubuntu hangok tervezésének, hogy a majd’ két éve megújított brandjük még profibb, egységesebb legyen.

Ideje volt már, hogy ezt meglépjék, mert az Ubuntu Sound Theméje eléggé le van maradva a vizuális dizájn mögött. Kérdés, hogy lesz-e még elég idő a következő kiadás előtt befejezni a hangok megújítását, mert a 12.04, kódnevén Precise Pangolin ugye április végén érkezik.

Mindenesetre a február 7-én meghirdetett első hangokra vonatkozó kiírásra rengeteg pályamunka érkezett. Ezeket érdemes meghallgatni, és kitölteni a hozzájuk tartozó kérdőívet. Egy kis feedback senkinek sem árt meg, aki szeretné, hogy az Ubuntu 12.04 ne csak stabil legyen, hanem szépen is szóljon.

[B:]Other rappers dis me
Say my rhymes are sissy.
Why?
[J:]Why?
[J&B:]Why?
[B:]What?
[J:]Why exactly?
[B:]What? Why?
[J:]Be more constructive with your feedback, please. Why?
[B:]Why?

Flight of the Conchords – Hiphopopotamus Vs. Rhymenoceros

Megosztás, like stb.