sidenote

Red reggeli játékposztja után most én is ilyennel jövök. Ma olvastam valami játékokkal foglalkozó oldalon, hogy az EA felébresztené a Syndicate sorozatot. Egyelőre semmi nem derült ki, lehet hogy kacsa az egész. Nagyon remélem, hogy nem, mert a Syndicate volt az első nagy kedvencem. (Mire elkészül az új, úgyse fog elindulni egyik gépemen sem.) Annak idején gyönyörű játék volt mikor kijött, olyan intróval, amilyet addig sehol se láttam. Fantasztikus volt a többi Bullfrog játékkal együtt.

Syndicate laser & car explosion  Syndicate soldiers fighting

Emlékszem, hogy még a 386-oson (vagy már a 486-oson?) játszottunk vele. Volt egy 120MB-os vinyónk, amiből 25MB volt kijelölve játékra, a többihez (apám cuccaihoz) nem nyúlhattunk. A Syndicate 20 mega volt, és ha épp ahhoz támadt kedvünk, akkor nekiálltunk arjolni, és kimenteni mindent floppykra. Pokolian jól szórakozgattunk vele. (Reddel egyébként pár évvel ezelőtt egy nap alatt végigtoltuk az egészet mégegszer.)

Muszáj betennem: Syndicate intro

Találtam egy fansite-ot, ami a mai napig életben tartja a Syndicate legendát (a screenshotokat is onnan loptam). Hajrá!

Megosztás, like stb.
5 komment
 1. Írta: Botond
  2008. október 21. 20:07

  :-))))))))))))))Faca kis game volt

 2. Írta: a petya
  2008. október 22. 20:23

  az legyen mar, hogy ha a sidenote feliratra kattintasz, akkor is kibasz a fooldalra. ertem en hogy van kulon fooldal gomb, de en mindig a feliratra kattintok primitiv osztoneimtol vezerelve, es akkor megegyszer kattintanom kell, marpedig elfoglalt ember vagyok es nem erek ra ilyesmire.

 3. Írta: Red
  2008. október 23. 11:39

  Megpróbáljuk lefejleszteni, de ez igazi információtechnológiai kihívás. Nem ígérek semmit, de ha ráállítunk két egymástól független, tízfős Information Architect csapatot, akkor talán 172 napon belül meglesz. Súlyos milliókért persze, de mindent a látogatókért!

 4. Írta: Red
  2008. október 23. 11:41

  Persze nyilván felelősséggel kell előmozdítani a marketing-szemléletű szolgáltatás-felügyeletet, de szerintem csak egy megoldás van: integrálni a világszínvonalú metodológiákat. Meg értelemszerűen professzionális módon kell racionalizálni a szinergizált ágazatközi munkamegosztást. De megoldjuk!

 5. Írta: Ptech
  2009. március 3. 12:25

  Váááá, Syndicate + Syndicate Wars. Na most szedhetem is az összeset, mert nem bírom ki.

Komment írása

*